Jagtliv.dk - Om Jagtliv.dk

Jagtliv.dk har til formål at give danske jægere et samlet overblik over alle relevante sider om jagt på nettet. Det er primært danske sider der er kategoriseret, og en enkelt kategori omhandler jagt i udlandet. Den kan dog ændre sig, hvis der er ønske om det fra tilpas mange jægere. Jagtliv.dk er lavet til dig som jæger, og du kan være med til at præge denne side, så du får størst muligt udbytte af den.

Ideen bag Jagtliv.dk er opstået ved at jeg som mange andre har brugt mange timer på informationssøgning omkring jagt og alt hvad dertil hører af udstyr, rejser, beretninger etc. Jagt er vores hobby, og for mange en essentiel del af den livsstil vi nu har valgt, og derfor er det ganske naturligt at når vi sætter os foran computeren, så skal vi lige se på noget om jagt. Oftest er det de samme sider vi ser på, dem vi kan huske eller vi har tilføjet til favoritter. Der findes rigtig mange gode og informative sider om jagt, og et hav af kommercielle sider. Alle disse har jeg samlet til dig på Jagtliv.dk., så du fremover kun skal huske på en web-adresse, nemlig: Jagtliv.dk

Jagtliv.dk er skabt for passionens skyld, og til dig som jæger, hvor brugervenlig og overblik er sat i højsædet. Jeg håber du syntes godt om det, og vil benytte dig af siden fremover.

Mvh. Allan Ahm Sørensen